Όλα τα μέλη της Λέσχης Επιχειρηματικότητας μοιράζονται μια κοινή πεποίθηση. Η δημιουργική, ανταγωνιστική, εξωστρεφής και υπεύθυνη επιχειρηματικότητα είναι θεμελιώδης προϋπόθεση για μια ισχυρή οικονομία, για μια δυναμική αγορά εργασίας και μια ευημερούσα κοινωνία. Είναι ένας μοχλός ανάπτυξης και προόδου για την Ελλάδα, με οφέλη για όλους. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, οφείλουμε όλοι μαζί, ο καθένας από τη θέση και το ρόλο του, να στηρίξουμε τις υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις της χώρας αλλά και να εμπνεύσουμε μια νέα γενιά επιχειρηματιών που θα κάνουν το όραμά τους πράξη, ανοίγοντας νέους επιχειρηματικούς δρόμους, ικανούς να αποτελέσουν τη μαγιά της απασχόλησης και της ευημερίας.

Με στόχο να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τη μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία των μελών του σωματείου υπέρ των παραπάνω σκοπών, διοργανώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, εκδήλωση αποκλειστικά για τα μέλη, στο πλαίσιο της οποίας προσκαλείται και μία προσωπικότητα της πολιτικής ή πνευματικής ζωής της χώρας.

Πρόκειται για ένα μέσο διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και ιδεών σε ζητήματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη και δεν λαμβάνει κάποια προβολή ή δημοσιότητα.